Case din containere metalice


Casele de containere sunt o alternativa mai rapida, economica, ecologica  si surprinzator de flexibila, deoarece acestea ofera locuinte de diferite dimensiuni, incepand de la cele  pentru o persoana pana la cele pentru o intreaga comunitate. 

Nu cu mult timp in urma, ideea de a trai sau de a munci intr-o “cutie” de diferite dimensiuni, a fost suficienta pentru ca anumite companii sa o puna in practica. Aceasta idee a fost preluata iar in timp au fost construite containere care astazi sunt folosite in mai multe scopuri:transport maritim, birou, container dormitor,   case etc.

Containerele sunt constructii de diferite dimensiuni, ceea ce ofera posibilitatea proprietarilor sa le transporte si sa le instaleze in diverse locatii, in timp scurt, cu costuri minime. Asa cum am precizat mai sus, acestea pot fi folosite in mai multe scopuri, in destinatii diferite, targuri, expozitii, prezentari, iar datorita modularitatii peretilor, pot fi asamblate atat pe verticala cat si pe orizontala, obtinandu-se astfel spatiile de care aveti nevoie. Modalitatile in care pot fi asamblate sunt numeroase, asadar, acest lucru tine doar de imaginatia si necesitatile dumneavoastra. Vi se pare o nebunie sa traiesti intr-un container?! Pentru unele persoane, acestea reprezinta o parte din casa lor, sau chiar locuinta de zi cu zi.

Combinatiile indraznete de culori si materiale fac din aceste structuri un loc frumos, potrivit pentru locuit.  Ai putea spune ca este o casa adevarata, atat timp cat interiorul este amenajat dupa gustul fiecarei persoane astfel incat sa arate ca o casa traditionala.

Compania noastra are ca principal domeniu de activitate vanzarea, inchirierea, intretinerea, repararea si modificarea containerelor maritime si de birou, noi si secon-hand, etc.

Stiu ca gandul de desfasurare a activitatilor intr-un spatiu al unui container este destul de radical pentru unele persoane, insa exista numeroase motive pentru care nu ar trebui sa le mai evitati. Mai jos puteti citi doar cateva din avantajele acestor spatii de locuit:

-         sunt ieftine, deci aveti posibilitatea sa aveti o locuinta, un birou, sau un spatiu pentru desfasurarea oricarei activitati;

-         sunt rezistente, va ofera siguranta chiar si in conditii meteorologice extreme;

-         sunt ecologice, deci nu dauneaza in nici un fel mediului inconjurator;

-         containerele va permit sa fiti independenti. Nu trebuie sa angajati un constructor sau un arhitect pentru a va construi o casa. Comparativ cu cladirea traditionala

Un container nu doar ca ar rezolva foarte bine problema proprietatii, dar ar avea si costuri extrem de accesibile pentru orice familie care are un nivel mediu de venituri. Pe langa acest lucru, spatiul poate fi extins permanent, in functie de necesitatile legate de spatiu ale familiei. Trebuie sa recunoastem, ca este un avantaj pe care cu totii ni-l dorim, dar de care se pot bucura doar cei care au avut inspiratia de a alege casele modulare.

Achizitionarea acestor containere de locuit nu implica foarte mari costuri, acestea sunt printre cele mai ieftine variante la care ar putea sa apeleze cineva care nu dispune de resurse financiare suficiente pentru asigurarea spatiului locativ.

Asa cum am precizat, preturile sunt mult mai avantajoase decat preturile constructiilor clasice, iar pe langa acest lucru, timpul de realizare este foarte scurt, astfel incat veti deveni proprietarii unei locuinte, mult mai repede decat v-ati imaginat.  De asemenea, in cazul in care doriti sa va deschideti o afacere, nu trebuie sa investiti sume closale intr-un sediu. Foarte multe persoane au ales sa faca acest lucru pentru perioada de inceput, asa ca si dumneavoastra puteti sa apelati la aceasta metoda si nu o sa aveti decat de castigat.