Containere de locuit
 
 
Case modulare

Persoanele care cauta idei de case ieftine si...

 
Container second hand pentru locuit

Containerele modulare au ocupat intr-un timp...

 
Container second hand pentru locuit
 
containere-maritime.net / Containere de locuit / Container second hand pentru locuit

Container second hand pentru locuit

Containerele modulare au ocupat intr-un timp foarte scurt, locul baracilor si constructiilor improvizate. Dupa ce au cucerit cu succes domeniul transporturilor de marfuri , aceste containere au devenit din ce in ce mai folosite, iar in prezent adapostesc birouri, dormitoare, spatii comerciale, sali de sedinta, vestiare,etc.

Multi oameni de afaceri au apelat la aceste spatii pentru a crea anumite afaceri, facand astfel economii considerabile.

Un lucru extrem de benefic si pe care chiar  trebuie sa-l mentionez este faptul ca legea romana nu impune obtinerea unei autorizatii de constructii, deoarece containerele fac parte din categoria baracamentelor. Asadar, atat timp cat nu exista autorizatie de constructie, nu va exista nici impozit, asa ca sunteti scutiti si de taxe de platit. Insa, daca doriti sa scapati mult mai ieftin, puteti achizitiona containere de locuit second hand . Si acestea va ofera aceleasi avantaje, doar ca sunt second-hand. Companiile din acest domeniu va ofera atat modele noi cat si second-hand, astfel incat dumneavoastra sa puteti achizitiona sau inchiria modelul de care aveti nevoie.

Containerele pot fi mutate si montate in orice zona, si pot fi stivuite pana la trei nivele. Datorita faptului ca peretii pot fi indepartati, se pot obtine spatii deschise potrivite pentru sali de sedinta, magazine, localuri, etc.

Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Impreuna vomcrea cea mai buna oferta, care sa indeplineasca   necesitatile de spatiul ale dumneavoastra.[Cere informatii Container second hand pentru locuit] | [Comanda acum Container second hand pentru locuit]
Container second hand pentru locuit poza 1 Container second hand pentru locuit poza 2 Container second hand pentru locuit poza 3
Case modulare
Container second hand pentru locuit
Containere maritime metalice
 
Containere de locuit
 
Container birou
 
Echimapante noi livrate din stoc
 
Container transport maritim
 
Vanzari containere
  
Sitemap